Apoteke Biofarm

O nama

Nova dimenzija farmaceutskih usluga

 

APOTEKA BIOFARM je počela sa radom 2010. godine u Titelu. Osnovna delatnost preduzeća je prodaja lekova, medicinskih sredstava, kozmetike i dijetetskih sredstava. Prilagođavajući se rastućim zahtevima tržišta i naših klijenata apoteke BIOFARM svake godine otvore novu apoteku prateći domaće i svetsko tržište prodaje lekova.

Dobra snabdevenost

U našim apotekama osim lekova možete naći opremu za bebe i porodilje, dijetetske suplemente, kozmetičke preparate, dekorativnu kozmetiku, dečje igračke…

Visok kvalitet usluge

Tim zaposlenih stručnjaka nudi iskustvo, znanje i ljubaznost. Vrhunska usluga, prijatna atmosfera i iznad svega širok spektar proizvoda su naš koncept uspešnog posovanja..

Posvećenost svakom pacijentu

Stručan, odgovoran i posvećen odnos prema svakom pacijentu svih zaposlenih. Na taj način težimo ka inovativnom i individualnom pristupu svakom pojedincu.

Inovativnost i usavršavanje

Radimo na stalnoj edukaciji i usavršavanju svih zaposlenih u cilju usklađivanja i praćenja kvaliteta svetske farmaceutske prakse i tehnologije.

Lekovi sa liste D

Osim dostupnosti lekova sa D liste, sve lekove u našim apotekama možete podići putem elektronskih recepata fonda.

Merenje krvnog pritiska

U svim našim apotekama možete besplatno da izmerite krvni pritisak uz stručni nadzor naših zaposlenih koji će Vas posavetovati vezano za dobijen rezultat merenja.

Dobro došli

Apoteke Biofarm se nalaze na ključnim lokacijama u Novom Sadu i okolini sa jedinstvenim i prepoznatljivim vizuelnim identititetom koji nas izdvaja.

U prijatnoj atmosferi naših apoteka od naših ljubaznih farmaceuta dobićete korisne informacije i stručne savete na sva Vaša pitanja, tu smo da pomognemo pri odabiru pravog proizvoda za Vas i Vašu porodicu. Ako niste u mogućnosti da posetite naše apoteke omogućili smo online komunikaciju sa našim farmaceutima.

Sve lekove u našim apotekama možete podići na recepte civilnih osiguranika radnim danom, vikendom i praznicima u Novom Sadu.

U našim apotekama možete besplatno izmeriti krvni pritisak ili prisustvovati raznim edukacijama i promocijama vezanih za zdravlje.